Andelsbolig i København

København er meget attraktivt sted at bo, og byen kendt som værende en af de mest spændende byer i Nordeuropa. Folk som overvejer at flytte til København har mange aktiviteter og oplevelser at vælge i mellem. Indre by er hjertet af København. Christianshavn er beliggende i dette område med de skønne kanaler og havnen. De små og smalle byhuse, spændende butikker, hyggelige caféer og grønne områder viser lidt af byens side fra lidt ældre tid. Strøget er den kendte gågade, som strækker sig fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv.

Amager ligger i den sydlige del af København, hvor der findes mange nye boligområder og lejligheder, eksempelvis Ørestad, Bella Center og Islands Brygge. Københavns IT Universitet og Danmarks Radio ligger også her. Der findes mange jobs inden for service branchen i området, såvel som i social og sundhedssektoren.

Vesterbro er et af de mest populære områder i København. Vesterbro betragtes som et af mest hippe steder at befinde sig i. Der findes mange barer, restauranter og designer butikker i området.

Du kan læse mere om de forskelle områder i København her: København K, Frederiksberg, Nørrebro, Vesterbro, Østerbro, Nordvest, Amager, Sydhavn

Links:
Se priser på andelsboliger i København
Find erhvervslokaler i København